Mördare blir präst

Visst, ja vet att de ska vara ”fria” och har sonat sitt brott efter att de tagit sitt straff. Men att de får bli präster, en person som man bör se som god kan väll inte vara en mördare? Jag försvarar absolut inget mord eller dråp, men ibland handlar det om tillfället då brottet begås. Men en person som mördar sin sambo och sitt barn så lär det inte handla om ”rätt” tillfälle. Ingen kan heller inte kalla denna person för god. samma sak när det gäller det uppmärksammade fallet med den rasist som skulle bli läkare. Vem, undrar vem som vill gå till en läkare som anser att de som inte är ”riktiga” svenskar inte bör leva. Inte jag allafall då jag har övertygelsen att alla människor är lika värda och bör behandlas lika. Jag kan förstå att dessa människor har en dröm och har samma rätt som alla andra att studera och bli vad de vill. De har gjort sina val, att begå brottsliga handlingar. Då får de också stå för sina handlingar och val som alla vi andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *