Förälskad!

Nu har jag blivit extremt förälskad. Inte i någon man, det får vänta ett tag. Utan i prylar till hemmet. Jag bor i ett gammalt hus som är byggt under senare delen av 1800-talet. Köket som är modernt men med en mycket lantlig stil. Vill att hela huset ska få ett modernt uttryck med inslag av gammalt och lantligt. I köket så vill jag ha läckra detaljer. Jag har under en tid letat efter keramik ”burkar” för socker, mjöl och så vidare. Men sådana har jag inte hittat någonstans. Funderar på att besöka någon loppis eller auktion. Har kommit in i en period nu då jag är intresserad av detaljer till köket son är gjort av emalj. Den cremefärgade emaljen är en favorit känns lantligt och inte för modernt. Har hittat exempel på denna sort på countrystyles hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *