Bilar är något növändigt ont

Bilen är ett för oss som bor nära vår natur, på landet, något nödvändigt. Vi måste för att komma längre än vad vi orkar cykla eller gå. De flesta behöver en bil för att vi ska kunna ta oss till våra arbeten. Detta gör att när det händer något med bilen så är vi otroligt sårbara och isolerade. I onsdags då jag började arbeta 12 och jag skulle åka iväg till jobbet så gick inte bilen igång. Vad gör man i ett sådant tillfälle? Stressen kom allt närmare och jag ställde mig frågan om jag skulle kunna ta mig till jobbet idag. Jag löste det hela med att ringa pappa, som bor i närheten. Han kom med startkablar för att kunna starta bilen, men den var heldöd. Som tur var så kunde jag låna en bil av mamma och pappa. Under mitt arbetspass så hade pappa och min svåger undersökt bilen och funnit att problemet var att batteriet hade kortslutits. När jag kom hem vid halv tio så fanns det ett nytt batteri under motorhuven. Skönt att man har en familj som hjälper en när man behöver dem. De är helt underbara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *