Fars dag!

Har jobbat idag, efter jobbet blev det handling till kvällens bravader. När jag väl kom hem så blev det att plocka hemma och förbereda för middagen som jag hade under  kvällen. En farsdagsmiddag stod på schemat. Vid straxt innan sex ikväll kom mamma, pappa och lillesyrran Ida på middag, resten av familjen var i Ullared. Hade gjort kött men var rädd att det skulle bli för salt men det var ICA:s potatisgratäng som förstörde middagen, den var ättersalt. Maxi i norrköping kommer få sina fickar varma i morgon var så säkra… Det dracks vin och det diskuterades allt mellan himmel och jord. Flera tårar föll och det var många skratt. Jag älskar verkligen min familj, de är helt underbara. De vill mig alltid väl och gör allt för att man ska må så bra som möjligt. De vet också att jag alltid älskar dem och gör vad som helst för att de ska må så bra som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *