Det som göms i snö kommer upp i tö…

Har arbetat med renoveringen hela helgen, nu på eftermiddagen var det köksingångens tur. Började med att riva ut det som fanns i den mindre hallen på nedervåningen. Vilket innebar blandannat att skruva bort en hylla, vet inte riktigt vad den har varit till. Drog sedan bort mattan som låg på golvet, under mattan låg det ett trägolv som man kanske skulle kunna gjort iordning om det inte hade varit väldigt fult i ena änden av rummet. Mitt på golvet så såg det så konstigt ut, nästan som en lucka. Det visade sig att det var en lucka ner till grunden. Jag som hade tänkt att lägga golvvärme i entren får byta spår, det får bli en matta istället då det kan vara bra att komma ner i grunden om man skulle behöva. Funderade på hur de tänkte när de limmade fast mattan över luckan för många år sedan? Syns inte, finns inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *