Vissa dagar är jobbigare än andra

Har haft världens jobbigaste dag på jobbet idag. Hade varit bättre om hela dagen hade raderats ut. Efter en tung jobbarhelg och väldigt få timmar sömn så känner man att det räcker om det bara flyter på men när sak efter sak uppkommer så orkar man inte hur mycket som helst. Det är bara att bita ihop men jag kan ju lungt säga att det tar på krafterna. Men dagen är snart över, vilket är skönt. När man har haft en dålig dag på jobbet så är det skönt att få ”spy galla” över jobbet för någon. Det känns lite bätre då.

Har gjort färsbiffar och till det spagetti. Mycket gott! Ska nog göra sådant lite oftare, det är inte så betungande.  Nu väntar ett glas vin på mig på soffbordet. Ska ha lite måndagsmys framför min tv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *