Min Helg!

Min helg har haft både fest och vardag. Under lördagen så döptes min kära systerdotter och guddotter Lilly. Det var inte som det alltid annars är i våran familj, att hela släkten är bjuden. Utan det var bara föräldrarnas närmsta familj som var tillsagda. Men trotts att det var något nytt så måste jag säga att det var ett väldigt fint och familjärt dop. Det var riktigt kallt ute igår och klänningen som jag hade på mig var tunn så hade jag en päls som jag fått av farmor. Hon harhaft den när hon var yngre. Och ja det är en riktig päls. Jag skäms inte över att använda den trotts att den inte är fejk. Detta på grund av att även om jag inte skulle använda den så har djuren som har givit sin päls till min päls ändå dött och pälsen är tillverkad, så då är det bättre att jag använder den än att den hänger långt in i en mörk garderob. Under söndagen så har det varit jobb på schemat. Det har varit en bra dag på jobbet, det har gått i ett. Men det mest konstiga var att en arbetskamrat råkade backa in i något så att hela bakrutan på bilen krossades. Vi trodde inte riktigt på det förän vi sett det med egna ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *