Julmat och jobb…

Är nu äntligen hemma från att ha jobbat ikväll, ett tag funderade jag på om vi skulle kunna gå hem i kväll alls, men det löste sig. Igår var jag och mina systrar med familj hemma hos våra föräldrar för att äta lite julmat och bara mysa. Vi brukar alltid ha det kvällen den 23 december, men med tanke på att jag jobbade kväll så tog vi det en dag innan. Så det blev ett litet julbord i matlådan idag. Trevligt och Gott! Idag innan jag jag for till jobbet så var jag hos mina föräldrar och drack kaffe, gullade med Gustaf och Lilly som också var där. Fick mycket beröm över den nya frisyren av mina arbetskamrater. Dags att sova snart, det blir en relativt lång arbetsdag och sedan att umgås med nära under kvällen. 

GOD JUL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *