Min Helg!

I helgen så har jag varit ledig. Skönt att ta det lungt och kunna ta dagen som den kommer.

I lördags så blev det ett besök på Ikanohuset och på Ikea i Linköping. Man måste ju kolla om det fanns något på rean. Kom hem med lite prylar men inget av dem var på rea. Var inne på gina, men vände snabbt ut igen då det var så pass mycket folk att man knappt kunde röra sig där inne. Visade sig att det jag tänkt kolla på iallafall inte var på rea. Då kan jag likväl kolla och eventuellt köpa det lite senare. Hittade ett jätte läckert soffbord som kommer bli så bra i vardagsrummet på nedervåningen. Blir nog ett sådant.   

Idag så har jag varit hemma och styrt lite hängt upp duschdrapperi städat men också ordnat lite utomhus. Grävt fram bilen som hade ett tjockt lager med is på sig och burit in ved, så det finns vid huset om jag skulle vilja göra en brasa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *