Tisdagen den 5 januari

Idag har jag varit ledig. Skönt! Kom upp straxt efter nio i morse. så det har blivit lite av dagen. Har damsugit halva huset, sen kom jag på att granen hade barrat så fruktansvärt under den tid det tog att damsuga resterande undervåningen, så då plockades pyntet från granen ner och flyttades ut på varandan för att senare kunna flytta den till en bättre plats. sedan var det bara att damsuga stora delar av det jag redan hade damsugit åter en gång. Men nu är de flesta barr borta, men jag kommer garanterat länge hitta dem. Har lagt upp gardinerna som finns i biblioteket. De är inte perfekta men det är betydligt bättre än tidigare. Nu blir det till att flytta på bilen så att kupe och motorvärmaren kan få el. Ska väl oxå flytta på granen och borsta av verandan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *