Panel

För någon vecka sedan så plockade jag ner de stora fula skivorna som satt i trappen. Tänkte att om jag slipar den panel som satt under dessa plator för att sedan måla den vit. Men när jag tagit bort alla plator så märkte jag att de tidigare ägarna hade förstört panelen så mycket att det aldrig skulle gå att genomföra min ide. Så jag bestämde mig för att sätta ny panel. Panelen är köpt på Mårhult, ett bra sågeri och hyvleri. Pappa hjälper mig med att sätta upp panelen, vilket han redan har börjat med. Så ska jag måla den när all panel är uppsatt. Han hjälper mig då han satt sådan panel förut vilket jag inte har gjort.
Gillar den här panelen skarpt
Man kan ju lugnt säga att det är ganska högt till tak i trappen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *