Mer snö!

Jag älskar snö och kyla! För det första så blir det betydligt ljusare utomhus när snön ligger vit på marken men det blir också som ett riktigt konstvärk när man ser ut över en kall och snöbeklädd omgivning. Jag gillar detta tillstånd för att det är då man kan krypa upp i soffan med en bra bok, tända en brasa och en  massa ljus. Visst kan man göra det på hösten också men som jag menat på tidigare så blir det mycket mysigare med vitt utanför fönstret. Men framför allt kan man släppa fram barnet inom sig. Tänk er att låna ett barn, tillexempel en systerson och gå ut och åka pulka med. Garanterat så tycker man det är lika kul som det lilla barnet. Men som synd är så gör man det inte om man inte har ett barn med sig ut. Klaga inte när det är tio till femton grader kallt. Denna kyla kan man skydda sig emot genom att ha ordentliga kläder på sig. Men när det bara är någon minusgrad så är luften en annan vilket kan göra att det verkligen kryper genom kläderna och in på kroppen. Snön är helt underbar!

Men nu börjar till och med jag känna att jag lägtar till våren och hoppas på att den snart kommer.

Ett svar på ”Mer snö!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *