Vilket väder!

Vilket väder vi haft i dag, jag kan inte påminna mig att jag varit med om något liknande. Det har snöat så fruktansvärt att det har varit svårt att till och med ta sig fram. När jag skulle till jobbet så satte jag mig fast ett antal gånger. Tålamodet gick sakta men säkert ur mig och det var inga trevliga tankar jag gav snön. Fy vad jag var trött på denna snö, speciellt när jag stod med snö upp till knäna och försökte skotta fram bilen. Kommer nog ha träningsverk i morgon! Många har sagt att de som plogar skulle göra mer. Men jag tror att de arbetar på så gott de kan, det är ju faktiskt snö överallt i år. Experter säger att det ska bli mer snö inatt och jag som arbetar både nu ikväll och i morgonbitti vill inte riskera att jag inte kommer till jobbet, verkar vara kort om folk ändå. Så inatt blir det att sova i en soffa på jobbet, om inget roligare dyker upp. Mina föräldrar ser till att mina älsklingar mår bra. Jag säger att det är som en gammal lärare en gång sa angående skolan men i detta fall om arbete. Man jobbar inte för att leva, utan lever för att kunna jobba. Jobbet framför allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *