Väder!

När jag gick upp i morse så trodde jag att vädret skulle vara ganska milt, så som meteorologerna lovade igår. Men när jag kom ut till bilen så var dörren på förarplatsen fastfrusen. Fick klättra in genom hela bilen då den enda dörren jag kunde öppna var den bakre dörren på passagerarsidan, så det var bra att ingen såg mig för det måste sett ganska roligt ut. Detta gjorde mig måttligt glad, och det var så in i norden kallt. Det kunde helt enkelt inte bara vara ett par grader kallt. När jag kom in så stod termometern på nästan 18 grader kallt. Till råga på allt hade jag glömt att sätta i sladden till motor och kupe värmaren. Så det tog en lång stund innan värmen kom upp till något som var drägligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *