Nära en olycka igen!

I morse på väg till jobbet så hade man satt ut varning för olycka på E4:an mellan infarten till ingelsta området och Åby/Jursla avfarten. Visste inte om jag skulle komma till jobbet i tid, men som tur var så var det inte på den väg som jag åkte som olyckan hade skett. Utan det var längre bort på E4:an, vid Getå avfarten. Det var en lastbil som hade kört av där vid halv fem tiden. Det tog sin tid att lösa situationen och vid straxt före elva så kom trafiken att rulla som vanligt.

En stor mobilkran fick hjälpa till. Det roliga är att jag åkte i området flera gånger under morgonen och förmiddagen men jag reflekterade inte över att det fanns en stor kran där. Var nog för fokuserad på att jobbet skulle utföras. Enligt NT så fick persontrafiken åka via Strandvägen för att sedan ta sig upp på E4 igen vid Strömsfors. När jag läste det så kommer jag ihåg att jag tyckte att det var så konstigt att jag mötte en lång rad med bilar och även bussar på vägen mellan åby och där man svänger ut på strandvägen. Bussarna såg ut som turistbussar och jag tyckte att det var en konstig tid på året att åka till Kolmårdens djurpark. Men mer än så reflektrerade jag inte över det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *