Bra jobbat lindex…

Nu är jag äntligen hemma. Ska snart sova då jag arbetar i morgonbitti igen. Klockan fem i morgon bitti kommer min klocka, eller rättare sagt klockor att ringa. Men jag undersökte vad jag  skulle göra i  morgon, och dagen såg jättebra ut. Det svåraste är bara att ta sig upp  på morgonen och komma igång ordentligt. Var inne och skulle byta jeansen  som hade tappat knappen. Hade laddat för att ta en diskussion men den kom att utebli. Tjejen i affären tyckte det var fruktansvärt att knappen hade ramlat bort och det var självklart att jag skulle få ett par nya. Om det var några problem med de nya så var det bara att komma tillbaka. Hon frågade inte ens om kvitto. Vill bara säga att LindexIngelsta Shopping har vuxit i mina ögon, trevlig och bra personal. 

Pappa har lagt golv i övre hallen i eftermiddag och i kväll. Blev grymt snyggt, Golvet passar som hand i handske i huset funderade på att ha ek istället. Men det hade nog inte blivit lika bra som detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *