Jeans och målarfärg…

Efter jobbet har jag varit och hämtat färg till dörrarna. Den färg som vi var och beställde igår. Så nu kan jag måla dörrarna, eller om jag ber pappa om råd. I morgon när jag är på jobbet så kommer pappa att börja lägga golv där uppe. Tänkte att jag skulle försöka underlätta arbetet för honom. I kväll har jag målat i ett antal timmar, har målat räcket och dörrfoder på hallen på övervåningen.

Nu blir det god natt för min del. Är trött och har ont i hela kroppen. I morgon ska jag också åka och bråka med min jeans affär, köpte nämligen ett par jeans för mindre än en månad sedan och nu har knappen näst intill ramlat bort. Så det är bara ett stort hål där knappen ska sitta. Hoppas man inte måste bråka med affären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.