Min Helg!

Haft en mycket bra helg. Det trotts att jag jobbat hela helgen. När jag inte varit på jobbet så har jag umgåtts med den underbaraste person som går på denna jord. I lördags kväll när jag kom hem så hade han lagat indiskt. Det var jättegott! I går var det svårt att lämna hans hem för att ta sig till jobbet. Efter jag slutat så åkte vi och fikade hos ett par av hans vänner. Träffade dem för första gången. Var riktigt nervös innan vi åkte dit, ville ju göra ett gott första intryck på dem. Han fick även under kvällen träffa mina föräldrar. Jag vet av säker källa att han var riktigt nervös han med.

Idag har jag varit och köpt färg till ledstången. Annars blir det mest att städa inför fredagen. Men nu blir det att ta lugnt ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *