Kanske flickors stora dröm?

Helt otroligt! Vissa delar av samhället har åsikter om vår kronprinsessas bröllop. Det handlar inte om hur skattebetalarnas pengar bör användas eller inte. Utan denna gång handlar det om ett rykte att hon vill bli överlämnad till sin blivande make av sin far, kungen. Vissa menar att det visar att hon har en konstig uppfattning om jämställdhet. Men herregud om hon vill bli överlämnad av sin far på hennes stora dag så behöver det faktiskt inte betyda att bilden av jämställdhet är snedvriden. Själv skulle jag gärna bli överlämnad av min far den dag jag gifter mig, vilket jag hoppas göra i framtiden. Men en sak är säker jag ser mig inte som något sämre, mindre värt eller underlägsen de män som finns i min närhet. Sedan får man tycka att det är väldigt amerikanskt. Men låt de unga kvinnor som vill bli överlämnade av sin far bli det, det är deras stora dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *