Idag ledig!

Idag så har jag varit ledig! Dagen började med den obligatoriska sovmorgonen. Skönt att få sova lite. Sedan blev det frukost i solen. Det var helt underbart att kunna inta den på altanen, fläktade lite men med en tjockare tröja så gick det bra. Har även planterat i den stora blomlåda som jag gjorde ritningen på och som jag tillsammans med Tomas byggde. Ser kanske inte ut så mycket för värden nu men det kommer att bli fint fram i sommar. Jag har även hunnit med att besöka staden tillsammans med min käre far. Har nu köpt en diskmaskin till det ”nya” köket. Det kök som sakta men säkert kommer att växa fram. 

Nu blir det sängen, är trött. Måste sova så att jag orkar upp i morgon. Jobbar nämligen i morgon igen, bara två dagpass och en kvällspass tills jag tar helg. Efter jobbet i morgon kommer det bli träning. 

Godnatt och sov så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *