Vad har du gjort Littorin?

Hur många var det inte som satt och tittade på presskonferensen onsdagen den sjunde juli då Sven Otto Littorin gick ut med att han avsa sig jobbet som arbetsmarknadsminister. Måste säga att hela sändningen var mycket berörande! Enligt honom var det barnen som var anledningen och att han inte orkade mer. Littorin såg verkligen helt slut ut, så det fanns säkerligen en viss sanning i detta . 

Såhär i efterhand har media avslöjat att han är misstänkt för sexköp. Om det ligger något i detta vill jag vara osagt.  Men eftersom det inte har skett någon rättslig prövning av detta så bör massmedia kanske inte skriva och spekulera i detta alltför mycket. Tänk på anhöriga, främst barnen som inte alls har valt att vara barn till en offentlig person. Snälla media ta och visa lite hänsyn mot de drabbade och dess familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *