En underbar dag!

Idag har jag haft en underbar dag. Trodde inte att den skulle vara underbar när jag vaknade, eller rättare sagt väcktes innan sju på min lediga dag. Kände mig inte alls på humör att varken gå upp ur sängen och än mindre ta tag i det som jag planerat idag. Men skam den som ger sig. Efter att somnat om och tagit en välbehövlig sovmorgon så valde jag att gå upp och ta tag i det som skulle göras. Men först en tur med hunden så han fick uträtta sina behov. Senare har det diskats, städats och tvättats. Har under en tid levt i en kappsäck, så nu var det skönt att komma ett steg närmare  en ordentlig garderob. Det gamla linneskåpet har nu gjorts till en garderob. Kommer få vara det tills vårat dressingroom står klart.

En annan sak som gör att livet är underbart är att min skatt kommer hem hit ikväll. Han går på semester nu så de närmaste veckorna kommer han att vara här innan plikten kallar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *