Höst i luften!

Nu känns det att hösten är på intåg ordentligt. Det har blivit kyligare luft, visst är man nu tvungen att ta på sig mer kläder men vad gör väl det, är ju ett ypperligt tillfälle att använda lite tjockare kläder och eventuellt också komplettera sin garderob lite.  Men med hösten kommer ju också förkylningar, jag var ju dunderförkyld tidigare i veckan och är det fortfarande. Men även Tomas har råkat ut för det, har sedan igår haft jätte ont i halsen och väldigt snorig. Stackars min lilla älskling!

Sommarblommorna på trappen har sett sina finaste dagar, vilket kanske är ganska naturligt. Så därför kom jag att åka och handla växter i fredags efter jobbet. I går efter vi ätit frukost planterades dessa och står nu fint på trappen till verandan. Bilder kommer på det senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *