Kyl och frys

Varför ska man behöva bli arg och på gränsen till nästan otrevlig mot de som arbetar i elektronikbutiker för att man ska kunna få några svar eller varor som man beställt. Vi var nämligen och beställde kyl och frys för ett antal veckor sedan. Sedan har jag varit och undrat var våra varor tagit vägen. Fick då svaret att de senast förra måndagen skulle höra av sig, men detta skedde så klart inte. Så igår åkte vi in efter att jag slutat jobba. Mycket irriterade kan man tillägga. Fick då samma svar denna gång. Men då kom den jag fått hjälp av förra gången. Hon var underbar och hjälpte oss, vi kom fram att vi skulle få vänta i flera veckor tillpå det som vi hade beställt. Vi krävde då att få något annat likvärdigt. Fick det, som plåster på såren. Fick den vara som vi ville ha från början, men hade ansett att det var för dyra. Så nu har vi äntligen både kyl och frys i det nya köket. Känns underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *