Var tog dagen vägen?

Hade höga förväntningar på mig själv för dagen som varit. Men det jag ville hinna med har inte hunnits med under dagen. Men delar av listan har jag betat av. Dels så har jag hunnit med att göra det vanliga, tvättat och diskat. Men även pratat med min vice ordförande och planerat inför söndagen. Har även bestämt tid med ansvariga för lokalen för att låna nyckel. Hundens mat tog slut i morse, så jag har varit och shoppat detta. Skulle ha klippt gräset men det kunde jag stryka då det regnat större delen av dagen, kändes faktiskt lite halv skönt. Skulle även städat hela huset men det blev iallafall att plocka ordning på skrivbordet. Att jag inte fått mer gjort är att jag fått sitta hos veterinären med min gamla lilla katt Tuffis, som bara går på tre ben. Det beror på att han blivit biten av ett djur. Fick sitta där riktigt länge så resten som jag skulle gjort idag får jag göra någon annan dag istället.

Blir sängen nu, godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *