Idag, möte om palliativ vård

I måndags låg jag ju nerbäddad, blivit lite bättre men känns inte helt hundra. Krafterna håller inte i sig, efter en lång dag så sitter jag uppkrupen under en filt i fåtöljen. Tar det lugnt och försöker kurera mig. Mår garanterat mycket bättre morgon när jag vaknar. Min dag har bestått i att jobba. Men under eftermiddagen så hade vi möte tillsammans med distriktssköterskorna. Intressant då det handlade om hur vi ska handla när vi kommer in i fasen palliativ vård för någon av våra brukare. Väldigt många självklarheter och inte så mycket nytt. Kunde ha varit mer intressant. Nu blir det att gå ut med Ludde. Sedan blir det eventuellt lite gjort här. Men en sak är säkert, det blir sängen tidigt ikväll så att jag får den sömn jag är i behov av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *