En riktig mardrömshelg

Vilken helg det varit, en riktig mardrömshelg. Efter att laddat och planerat för att allt skulle gå så smidigt som möjligt i fredags så kröp jag ner i ett varmt bad. Var riktigt skönt! Men enbart tills jag klev upp ur badet och till min fasa märkte att det var ett par cm djupt lager med vatten i hela badrummet. Paniken steg, men det  var bara att ställa sig på alla fyra och undersöka om det satt något i golvbrunnen. Efter ett tag, då jag försökt se om man kunde få loss på det som gjorde att vattnet inte rann ner, så ringde jag lite panikslagen till pappa. Han kom och försökte hjälpa mig. Medan pappa höll på i badrummet så började jag med maten. Innan pappa åkte hem för att göra i ordning sig för kvällen så kom vi fram till att det måste varit något stopp i avloppet. Kvällen gick senare bra, det trotts att inga avlopp fungerade. Pappa har senare arbetat på att lösa detta problem under hela helgen då jag haft svärmor och Tomas bror på besök och då haft massor inplanerat som jag inte kunde rucka på. Men trotts hans ansträngningar så har det inte löst sig. Så fortsättning följer.

Mina föräldrar var helt underbara som hjälpte till med disken efter fredagens middag.

Nu blir det att sova för att ladda för en ny vecka. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *