Kunden alltid rätt?

Har verkligen kunden alltid rätt? I alla lägen? Visst så ska alla få ha en åsikt, det får gärna brukarna på jobbet också ha. De får även gärna uttrycka sin åsikt gentemot oss personal, det är bra att de gör det för så kan vi utvecklas åt ett positivt håll. Men detta när det gäller det arbete som vi utför. Men när det kommer personliga påhopp så kan vi inte tolerera det. Man vet aldrig vad dessa kommentarer om personliga saker om den enskilda individen kan leda till. Därför ska man inte uttrycka kränkande uttalanden om en enskild individ, får självklart tänka det men man säger det inte. Inte går en annan in i en affär och berättar för kassörskan hur ful eller tjock denna är. Summan av detta är att kunden inte alltid har rätt, man får inte tolerera allt. Man måste få ha en gräns vad man ska behöva stå ut med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *