Vårdcentralens personal

I min värld så är ett jobb på en vårdcentral ett serviceyrke, är det inte så?

Ringde idag till den vårdcentral som jag tillhör för att boka en läkartid för värken i mina händer. Kvinnan jag pratade med var så arrogant och otrevlig. Hon menade på att skulle jag ha en läkartid så var det bara att ta ledigt. Men hallå, vi är väl inte till för dom utan det är väl de som är till för oss. Förlåt att jag har ett jobb som verkligen kräver att jag är på plats. Hon pratade till mig som jag hade varit ett barn och att jag ringde för att det var kul. Men det är väl det sista man gör om man inte kan lösa det själv.  Förstår verkligen inte att denna extremt otrevliga människa får ha kvar sitt jobb. Hon borde lära sig att kunden är det viktigaste för henne, vi betalar faktiskt hennes lön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *