Var tog ledigheten vägen?

Helt otroligt! Var tog helgen vägen? Sedan i fredags när jag gick hem från jobbet så tycker jag att det har gått i ett. Först var det julfirande med den närmaste familjen i fredags kväll hos syrran. När man kom hem därifrån så var det bara att gå och lägga oss, var båda helt slut. I lördags morgon var det att gå upp tidigt för att ta sig till mormor och morfar för julfirande med släkten på mammas sida. Kom inte hem förrän till kvällen. Så det blev att kolla lite på film innan det blev sängen för oss. I söndags så blev det att åka till Täby för att fira med älsklingens mamma och bror. Nu börjar det att vara klart med allt julfirande, något kvar men det får bli senare. Sitter nu på älsklingens jobb och tar det lugnt och tittar på min skatt. Blir jobb senare idag. Vart har helgen tagit vägen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *