Pappa kommer bli riktigt trendig!

För ett år sedan så rev jag ut en extremt ful panel, eller rättare sagt skivor som såg ut som panel. Den satt i hela trappen. Ni som hann med att se den skulle verkligen hålla med mig om att den var äckligt ful. Idag när jag var och handlade så köpte jag en inredningstidning. I den fanns det en artikel om vad som skulle vara ”het” under 2011. Trärent skulle bli inne på inredningsfronten, kanske inte min stil men det kanske kommer bli en populär trend. Men vad såg jag i bakgrunden på bilden och även var med i texten… jo en snartlik panel som jag bara tyckte var så ful…. Men jag kan ju säga att pappa kommer ha en riktigt trendig bar då han har övertagit denna panel av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *