Gorkijparken

Igår blev det en tidig kväll, både jag och Tomas var däckade så när vi hade ätit så gick vi och la oss för att kolla på filmen ”Gorkijparken”. En speciell film men mycket bra. Så har ni tillgång till den så se den. Den är en thriller som utspelar sig i Rysslands huvudstad Moskva, det under slutet av Sovjet tiden. Spelades in 1983 så den har ett par år på nacken om man säger så. Men alla talar engelska så man behöver inte brottas med ryskan. Om man läser på sajter där de säljer denna film så har de samma beskrivning allihop. Personligen anser jag att den är väldigt kort och för lätt skriven. Filmen har fler bottnar än vad den vill påskina. Men läs detta och se filmen så kan ni göra en egen bedömning.

”Tre oidentifierbara lik hittas i Gorkijparken i Moskva och polisen Arkady Renko utses att utreda morden. Han inser snart att fallet är genomsyrat av korruption och att ingen går att lita på.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *