Läsning, ved & monopol

Idag har jag tillbringat tillsammans med sambon hemma på förmiddagen och ett par timmar på eftermiddagen har jag legat i soffan och läst den bok jag började med i veckan. Det samtidigt Om jag höll på och eldade i den rörspis som vi har i vardagsrummet. Fyllde senare upp lådan på verandan med ved så vi inte måste gå så långt när vi ska hämta mer ved, har tidigare nämligen infallit när det varit som kallast. Men nu har vi ett tag iallafall. Ikväll har vi suttit och spelat lite Xbox, vi spelade monopol. Först gången vann Tomas stort medan jag vann andra gången stort. Nu blir det sängen för att sova. Godnatt med er! Hoppas att alla kan sova gott inatt!

Ett svar på ”Läsning, ved & monopol”

  1. Har du bytt nummer igen eller? Fick se att mamma hade skrivit upp ditt nummer i min addressbok men gick inte att skicka sms dit..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *