Min eftermiddag!

Hallå igen! Har inte hänt så mycket sedan sist. Men lite har jag hunnit med. Först en massa skratt med kollegorna, senare trötta fnissningar mellan oss kollegor. Vi som arbetat dagen var så trötta så vi knappt kunde hålla ögonen öppna. Då behöva det inte mycket och knappast något kul för man ska falla ut i ett gemensamt fnissande. Efter jobbet så skulle jag bara förbi affären för att köpa ett par saker. Men kom hem ned tre stora kassar, hur kunde det hända? Ikväll har jag och älsklingen kollat på film, en lagom seriös film så att vi som båda var mycket trötta orkade med den och hängde med i handlingen. Tomas har sovit ett tag men jag har inte känt att det varit dags än, har nämligen kommit in i andra andningen. Men nu så, nu blir det att försöka sova. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *