Varit hos läkaren

Inte mått så bra den senaste tiden. Detta har oroat både mig och folk runtomkring mig. Men igår fick jag äntligen fått en tid hos en läkare för detta. Fick en mycket trevlig doktor. Han verkligen visade att han brydde sig, han tog sig tid att ta prover och göra undersökning. Han ville verkligen att de skulle hitta problemet. Skönt att känna såhär när man varit hos doktorn. Annars tycker jag att man blir sämre bemötta och att man nästan känner att man är där för deras skull istället för att de är där för patientens skull. Var tillbaka för att ta ytterligare prover idag, men vad händer då tror ni. Jo att man var tvungen att fasta innan ett av proven skulle tas. Då frågade jag ändå igår om det var tvungen att vara ett fastande prov och fick beskedet att det inte var tvungen att vara fastande. Så istället för att ta några prover idag så måste jag göra om samma procedur i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *