Lite shopping blev det allt!

Det blev allt lite shopping i Stockholm igår. Bland annat en kjol från esprit. den var grymt skön och kommer garanterat bli en favorit både nu med strumpbyxor under och i sommar barbent. Funderar på att redan i kväll inviga den, men det får vi se i kväll hur det blir. Även en snygg och inte allt för dyr vårjacka inhandlades på Zara. Har funderat på en snygg trenchcoat. Men jag vägrar köpa en ny vårjacka för nästa 1500, och detta var priset på de billigaste. Blev istället en tuff kortare jacka med skärp i midjan. Den var snygg både med och utan  skärpet, alltså kan det bli två jackor till priset av en. Blev även en present inhandlad till älsklingen under besöket i huvudstaden. Nu blir det att väcka Tomas som var helt slut när vi kom hem igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *