Just läst!

Lyckans hjul

Jag har just läst ut en av Kajsa Ingmarssons böcker, Lyckans hjul. Denna bok är en riktigt skön och avkopplande bok, en riktig feelgood bok. Mycket bra enligt min mening.

Den handlar om tre olika kvinnor med tre olika öden.  Dels Ellinor som är en ung jurist som just fått sitt första barn. Men också om Nina som är en medelålders frisör och ensamstående med tonårssonen Mattias. Men även den lite äldre Miriam lever ett stillsamt liv som hemmafru.  De har inget mer gemensamt än att de är grannar i ett villakvarter i småstaden Sävesta. En dag så flyttar en mystisk kvinna in i kvarteret. Vad de tre inte vet är att hon kommer att få en avgörande betydelse i deras liv. En resa till den kungliga huvudstaden kommer att bli en viktig vändpunkt för var och en av de tre grannarna. Den ger dem tillfälle att reflektera över ödets krafter och vad de egentligen vill med sina liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *