Hatar eller förlåter?

Har funderat länge på en företeelse som jag  har kommit i kontakt med. Det handlar om att bli sårad och inte, men också att man kan bli lika sviken av två personer, men den ene vill man aldrig mer se igen då man blivit så sårad. Det medan man har en betydligt bättre bild av den andre. Kanske till och med ser att denne inte hade kunnat gjort något annat, det trotts att man vet att personen ifråga har gjort ett val som skadat eller sårat en. Man kanske till och med skulle kunna umgås med denna individ. Varför blir det såhär egentligen? Någon som har någon idé?

Självklart handlar det om hur man blivit sårad. Men jag tror inte det spelar någon roll då man i snarlika situationer kan se på verkligheten på olika sätt och därmed att väcka olika känslor.

Varför blir det såhär och varför känner man såhär egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *