Födelsedagsfirande

Igår, på Tomas födelsedag, så blev det ett firande med släkten. Delar av den i alla fall. Tråkigt att inte mormor och morfar kunde komma, får åka och hälsa på den någon helg framöver. Blev ett tårtkalas i trädgården. Från Tomas familj var hans mamma och bror här och besökte oss. Men från min familj var det bättre uppslutning. Förutom mina kära föräldrar och syrran med familj så var även gammelmoster Katarina och mammas kusin Sara med familj på plats. Grymt trevligt att träffa dem alla. Ett uppsluppet firande när det är som bäst. Sedan var det kul att se att Sara såg ut att må bättre än på mycket länge, är så glad för din skull Sara. Det enda som förstörde dagen var att jag mådde piss. Det på grund av pollenallergin, kliade i ögonen något så fruktansvärt, även snörvlande och nysande var inslag för min dag. Så för min del hade det varit bättre att ligga inne under ett täcke. Innan jobbet blir det att besöka apoteket för att se om man kan få något som lindrar lidandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *