Midsommarplaner!

Planeringen inför midsommar är igång på riktigt. Vi kommer ha ett program planerat mellan torsdag lunch och söndag lunch. Vår helg börjar när jag kommer hem på torsdag eftermiddag och huset är fullt med folk :(, kvällen kommer bestå av mys och god mat. På självaste midsommarafton kommer vi äta sill lunch, med allt vad det innebär, hos mina föräldrar. Efter lunchen så kommer vi styra vår kos mot Ekvallen och det traditionella midsommarfirandet. Blir grillat på kvällen är det tänkt. Med något smarrigt till efterrätt. Helgens vidare bravader vill vi hålla hemligt ett tag till. Berättar mer senare.

Nu blir det att åka till jobbet för att jobba kväll.  Sedan bara två dagar kvar.

Hoppas alla får en fortsatt trevlig tisdag! Hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *