Nyss läst!

Har precis läst ut ”Paganinikontraktet” av Lars Kepler.

Paganinikontraktet handlar om en rad olika brott på olika ställen i Sverige. Runt dessa brott får man följa de oklarheterna och misstankar som finns kring dessa. Först hittas en kvinna död på en båt i Stockholm skärgård. det visar sig senare att denna unga kvinna är dränkt, men trotts detta så finns det inte ett spår av vatten på henne. Därefter hittas generaldirektören för ISP, inspektionen för strategiska produkter, hängd i taket i sin lägenhet men det är något som inte stämmer. Det finns nämligen inte en enda möbel inom ett avstånd som gör att han omöjligt har kunnat komma upp själv… så hur har han då kommit upp? Polisen Joona Linna finns i spetsen tillsammans med Saga Bauer från Säpo och historien är långt mer komplicerad än vad de först hade kunnat tänka sig. Hur hör egentligen självmord, en mystiskt dränkt person ihop med bränder, explosioner och polismord?

Jag gillade den här boken grymt mycket! Verkligen värd att läsa om man gillar denna genrer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *