Elsas värld!

En äkta chick lit bok. Andra boken i Sofie Fahrmans serie om Elsas framfart i Stockholm men också i andra delar av världen. Vi får följa Elsa nu när hon är tillbaka i Stockholm efter den fantastiska sommaren hon haft tillsammans med pojkvännen Hugo. I sitt nya jobb som modeprofil på Bladet har hon fler spännande uppdrag framför sig än någonsin. Men det går inte lång stund innan hon stöter på både stora som små problem.
Elsa är tillbaka, självklart med de gamla, men även med ett gäng nya karaktärer. Hon guidar läsarna bakom kulisserna såväl på tidningsredaktionen och New Yorks modevecka, som på Stureplans nattklubbar och Los Angeles kändisfester. Helt enkelt, välkommen tillbaka till Elsas värld!

Lika bra som den första, längtar redan tills trean kommer ut!

Ett svar på ”Elsas värld!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *