SBT

I tisdags när jag jag hade varit och ordnat tjänstekort så blev det ett par timmar på stan. Det innan det var dags att åka till jobbet. Gick förbi SBT, ”Style by Tyra”. Hittade bland annat en ring med en maffig ros på. Ser väldigt stor ut på bilden men på min hand så ser den inte så groteskt stor ut. Blev också ett lipsyl. Ett ”Proclé Lip Balm Volume Booster” om man ska vara korrekt. Det ger en svagt skimrande pärlemorrosa färg på läpparna. Den skyddar läpparna samtidigt som den förstärker den naturliga volymen. De ser mer fylliga ut. Strax efter man tagit på det så känner man en värmande och stickande känsla en stund. Men när detta gått över så ser man verkligen skillnaden. Man har nu lite fylligare läppar!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *