Bil, säng och några gardiner!

Igår var det ett besök i linköping inplanerat! Först var vi på Biva linköping, kollade på en ny bil. Med tanke på att man inte vet om Saab kommer finnas om ett halvår och om de klarar sig så vet man inte när de kan leverera. Kollade på den nya Opel Astra:n. Får se vad vi kommer fram till. Sedan blev det ett besök på Ikea. Vi åkte dit för att köpa gardiner och gardinupphängnings anordningar, men kom hem med lite mer än bara det. Vi har gjort så att man får lite hotellrums känsla när det gäller gardinerna. Vi träffade en kollega till mig på Ikea, Eva som var där med sin make. Har länge kollat på en säng därifrån så igår fick även den följa med hem till vårt fina sovrum. Det blev hur bra som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *