Brand!

Jag som skulle hinna med så mycket idag! kunna överraska älsklingen med något roligt…. Så slutade det inte! Istället så kom det att börja brinna här hemma. Som tur var så höll jag lugnet tills jag lyckats släcka elden. Men sedan kom chocken! Tårarna bara sprutade och jag skakade så enormt. När jag pratade med Tomas som var i Estland, trodde han att mins hela huset hade brunnit ner. Men pappa däremot trodde att det hänt Tomas något. Man får vara glad över att det inte blev allt för stora skador på huset. Vi som tänkt att vi skulle vänta med att fortsätta renoveringen får nu börja tänka om. Prioriteringen kommer även den att bli en annan.

Tänk att det händer så lätt. Det var brandvarnaren som varnade mig. Så var noga med att kontrollera alla brandvarnare där hemma! De kan rädda både egendom men framför allt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *