Försöker sova bort det…

Igår blev det inte så mycket gjort. Jobbade, lagade mat och gick och la mig tidigt. Tänkte att jag skulle försöka sova mig frisk från denna förkylning. Även ikväll blir det tidigt! Jobbar kväll i morgon så då kan jag verkligen sova så mycket jag kan. Det kanske funkar, vill ju inte bli så sjuk att jag inte kan jobba. Haft en inre stress den senaste tiden. Detta har berott på att jag har haft jobbdokument som jag inte har hunnit gjort. Jag har haft det klassiska dåliga samvetet. Men idag hittade jag verkligen tiden på jobbet att göra klart dem. Så nu kan jag släppa denna tunga sten, skönt. Även varit på reflekterande samtal idag i en ny grupp, känns som om det kommer att bli jättebra. Men man får se hur det utvecklar sig.

Nu blir det sängen för att sova för min del. Godnatt!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *