Sista idioten är inte född än…

Helt otroligt! I och med branden som vi har haft här hemma så blev det ju att börja renovera tidigare än beräknat. I helgen så har Tomas börjat att ta ner furu panelen i taket då detta ska bli två rum istället för ett. Hade gått jättebra med rivandet så långt som han hunnit idag. Men detta hittade vi under det tidigare innertaket. Får vara glad att inget har skett. Den är nämligen någon som varit så smart, när de satt panelen, att spika rakt genom det rör som kabeln till elen i rummet kom i. Som sagt det hade kunnat bli stora konsekvenser av detta ”lilla” misstag.

20111008-203321.jpg

Ser ni spiken som går genom det gråa röret precis under det träläkten?

Kanske inte speciellt smart… Men som sagt, den sista idioten är inte född än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *