Jobbhelgen är över!

Min helg har bestått i att jobba! Jobba som aldrig förr, för just nu så har vi riktigt mycket att göra på jobbet. Varför kan det inte vara något mellanting, inte för mycket eller för lite. Känns som det gått i 120 hela helgen, hoppas det snart lugnar ner sig. Igår när jag jobbade kväll så var det elavbrott i tv timmar av kvällsarbetet, då märkte vi hur beroende vi verkligen är av elen när vi jobbar. Men på ett ställe så var den respektive till brukaren så gullig och tände blockljus i badrummet så att vi kunde se något när vi utförde vårt jobb. Då var det faktiskt riktigt mysigt måste jag säga. Men nu är arbetshelgen över och i morgon så är det ledigt för min del. Sedan på det igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *