Jobb och utbildning!

Idag var det tillbaka till vardagen igen. Helt okej faktiskt. Idag arbetade jag med det vardagliga jobbet fram till lunch. Under eftermiddagen så var jag på lyftteknik, känns ju inte som dom kommer med så mycket nytt. Man har liksom hört det förut. Dessutom så tog de upp saker som om alla arbetade i de bästa av världar där man har allt på ett optimalt sätt. En höj och sänkbar säng, gott om plats mm. Men så ser ju inte verkligen ut! Så fick väl inte så mycket utbyte av detta. 🙁

Under kvällen så började jag läsa ett häfte som vi ska läsa och arbeta med första veckan på utbildningen. Känns väldigt bra att komma igång så man ligger lite före i planeringen.

Nu blir det att sova då det är jobb imorgon igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *