Jobb och sjukdom

Nu har man kommit tillbaka till jobbet med buller och bång. Man får verkligen veta att man lever när man jobbar. Inte bara massor av brukare för tillfället utan också massor av folk som är sjuka. I morse var vi två kort när vi skulle ut och arbeta, samordnaren fick rycka in och sedan fick vi tre Alm arbetade på området dela på den fjärde personens jobb. Var nästan likadant igår. Man orkar att göra detta en tid men inte hur länge som helst, hoppas arbetsgruppen blir friska snart och att det kanske lugnar ner sig något. I morgon blir det kvällsjobb, skönt att ha sovmorgon efter dessa dagar.
Kanske skulle sätta sig och plugga i morgon förmiddag? Får se hur jag gör!
Nu blir det att sova, god natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *